Plezier hebben in je instrument is het allerbelangrijkste!

Profiel

Mike van Rijn
Mike van RijnDocent

Feiten en weetjes

Mike geeft les in Leeuwarden en in Sneek.

  • Eindconcert D-Drive (Indiependence) 2023
  • Ut Sneek Mainstage – (Omnishambles) 2023
  • Drumexamen concert Atrium Sneek 2022
  • Vers Festival Sneek (Funky Stuff) 2021

Pearl Export Series Black 12’’ High tom – 18’’ Floor tom – 22’’Kick drum – 14’’ Snare drum

Zildijan A 14’’ Hi-hats
Zildjian A 16’’ Crash
Zildjian A 18’’ Crash
Zildjian A 21’’ Ride

Arctic Monkeys

The Strokes

Muse

Royal Blood

The Cure

Declan McKenna

Green Day

A Certain Romance – Arctic Monkeys
Lydia – Highly Suspect
Out of the Black – Royal Blood
Everlong – Foo Fighters
Reptilia – The Strokes

Plezier hebben in je instrument is het allerbelangrijkste! Dit gaat voor mij boven alles.

Biografie

“In de brugklas van de middelbare school kwam ik voor het eerst in aanraking met drums en was meteen verkocht! Dat ik passie heb voor muziek en met name de drums werd voor mij toen gelijk duidelijk. Ik ben gestart met lessen, en ben na de middelbare school D’drive aan het Friesland College gaan volgen, waar ik werd opgeleid tot professioneel muzikant en docent.

Het plezier van zelf spelen gaat hand in hand met het overbrengen van mijn kennis. Daarom is spelen en lesgeven voor mij de perfecte combinatie. De inspiratie en kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding en in bands en projecten waarin ik drum, neem ik graag mee naar de lesruimte!

Mijn muzikale voorkeur gaat sterk uit naar indie-rock, met harde en volle drumbeats die je door je hele lijf voelt. Maar ook jazz, blues, funk en hip-hop hebben mijn grote interesse.

Het lijkt me ontzettend leuk om mijn uitgebreide kennis van muziek met jou te delen, op welke manier dan ook. Zolang er maar een lekkere drumbeat in zit, ben ik enthousiast en kunnen we aan de slag!”

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de drumles en kennis te maken met je docent.

Plan proefles