Drumles Leeuwarden

Volg een gratis proefles!

Drumles in Leeuwarden: Voor drumles in Leeuwarden kun je terecht op onze hoofdvestiging op de Hemrik. Er zijn vele faciliteiten waaronder meerdere lesruimtes, oefenruimtes voor bands en diverse andere activiteiten zoals zangles en drumles.

Je komt binnen in een sfeervolle ontvangstruimte. Deze ruimte is in de zomer van 2014 volledig verbouwd. Hier is nu een bar aanwezig, en we serveren versgemalen koffie. Ook is er gratis Wifi, een xbox360 voor de nodige ontspanning en is er een podium aanwezig. Dit podium wordt gebruikt om kleine optredens te houden voor en door leerlingen. Er kunnen ook bandjes gevormd gaan worden met de actieve leerlingen binnen het Gitaar Instituut, het Drum Instituut en het Zang Instituut Friesland. Er zullen dan ook regelmatig (akoestische) open sessies plaats vinden waar leerlingen zich van hun beste kant kunnen laten horen en zich kunnen presenteren voor publiek. We willen hiermee een zo inspirerend mogelijke omgeving creëren voor muzikanten in Leeuwarden en omstreken. Je kunt in de oefenruimtes met je band repeteren, maar ook demo’s maken om te gebruiken voor promotie. In de oefenruimtes is de mogelijkheid om 24 sporen te multi-tracken en een sprankelende opname te maken van je band.

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de drumles en kennis te maken met je docent.

Plan proefles

Neem ook eens een kijkje bij:

 

Drumles Leeuwarden.

Drumles Leeuwarden is voor iedereen weggelegd, daarom zouden wij gitaarles Leeuwarden ook aan iedereen aanraden! Kom daarom nu een proefles nemen bij drumles Leeuwarden!