Bandcoaching

Voor cursisten en bestaande bands!!!

1. Naar je wekelijkse muziekles gaan

Wij vinden dat er grofweg 3 dingen zijn waardoor jij geïnspireerd kan raken en de motivatie krijgt om beter te worden op jouw instrument.

2. Naar concerten gaan of Youtube video’s bekijken

Ga het internet op en zoek naar video’s van artiesten die jou inspireren. Dit motiveert je om meer te gaan spelen en helpt je bij het vinden van een eigen speelstijl en eigen sound.

3. Met anderen samenspelen!

Die 3e willen we voor je ten uitvoering brengen door jou als cursist de gelegenheid te geven om naast je muzieklessen in een band te kunnen spelen! Voor een drummer is dat natuurlijk ook super om samen te kunnen werken met andere muzikanten. Om bijvoorbeeld de samenwerking met de bassist te ervaren. Ook organiseren wij voorspeeldagen, wat de uitgelezen kans is om met een echte band een optreden te geven voor familie, vrienden en natuurlijk je fans!! Ook hebben wij in Leeuwarden de mogelijkheid om nummers op te nemen in een echte studio.

Omdat er ook een Zang Instituut, en een Gitaar Instituut is kunnen wij niet wachten om bandjes te gaan vormen en met jullie aan de slag te gaan.

Als je al bij een cursus volgt bij het Gitaar- Zang of Drum Instituut Friesland, is bandcoaching slechts €50,- per persoon per jaar! Je repeteert wekelijks in een band onder leiding van een echte professional!

Op korte termijn kun je al diverse nummers spelen, en dan niet met je muziekdocent maar in een echte band met medemuzikanten!! Denk bijvoorbeeld aan:

– Emeli Sandé – Next To Me

– Magic – Rude

– Guns ‘n Roses – Knocking on heavens door

Ook bieden wij bandcoaching aan bestaande bands. Dit kan interessant zijn voor bands die:

– Werken aan eigen repertoire en deze songs willen arrangeren.

– Op zoek zijn naar een eigen sound.

– Beter en strakker willen leren spelen.

– Zich afvragen hoe ze aan optredens kunnen komen.

– Zichzelf in de markt willen zetten middels goeie demo’s, een website, fotoshoot en web2.0.

– Aan hun fanbase willen werken.

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de drumles en kennis te maken met je docent.

Plan proefles