Filosofie

Drum Instituut Friesland onderscheidt zich in het drumonderwijs door een bundeling van kennis, inzichten, en inspiratie van onze drumdocenten, welke in staat zijn hun lesmateriaal en ervaringen op een enthousiaste manier te delen.

Drum Instituut Friesland biedt drumlessen aan voor jong en oud en voor beginners en gevorderden. Tijdens de drumlessen staat inspiratie en persoonlijke ontwikkeling centraal.
In de drumles besteden wij tevens aandacht aan theorie, die aansluit op het behandelde lesmateriaal. Hiervoor wordt soms gebruik gemaakt van de bekende lesmethode ‘Real Time Drums’ van Arjen Oosterhout. Deze aanpak zorgt ervoor dat er spelenderwijs een technische en theoretische basis wordt opgebouwd. Hierin zijn wij echter flexibel en kunnen wij de methode geheel afstemmen op de wensen die jij hebt als leerling.

De drumles volg je in je eigen tempo d.m.v. een persoonlijk drumlesprogramma. In de drumles wordt aandacht besteedt aan de artiesten en stijlen van jouw persoonlijke voorkeur.

De drumlessen worden verzorgt op locatie Apolloweg 5c in Leeuwarden.
Drum Instituut Friesland is het nieuwe broertje van Gitaar Instituut Friesland en beide instituten zullen in de toekomst nauw samenwerken.
Naast de drumlessen bieden wij regelmatig clinics, workshops en bandcoaching aan.