Filosofie

Drum Instituut Friesland: Het adres voor Kwalitatieve Drumlessen in Leeuwarden

Drum Instituut Friesland onderscheidt zich in de wereld van drumonderwijs door het bundelen van diepgaande kennis, inzichten en inspiratie van onze ervaren drumdocenten. Met enthousiasme delen zij hun expertise op een toegankelijke wijze, wat zorgt voor een hele prettige leerervaring.

Diversiteit in Lessen, voor Alle Niveaus

Of je nu een beginnende drummer bent of al gevorderd, Drum Instituut Friesland biedt op maat gemaakte drumlessen aan voor een breed scala aan leerlingen. De nadruk ligt op inspiratie en persoonlijke groei. Onze lessen omvatten niet alleen praktische vaardigheden, maar ook relevante theorie die aansluit bij het behandelde lesmateriaal. We maken gebruik van de beproefde ‘Real Time Drums’ methode van Arjen Oosterhout, die zorgt voor een gestructureerde ontwikkeling van zowel technische vaardigheden als theoretische kennis.

Een Plek voor Groei en Samenwerking

Onze locatie op Apolloweg 5c in Leeuwarden fungeert als een inspirerende omgeving voor uw muzikale ontwikkeling. Als onderdeel van de Gitaar Instituut Friesland-familie streven we naar nauwe samenwerking en synergie tussen onze instituten, waardoor u toegang krijgt tot een breder scala aan muzikale kansen.

Meer dan Alleen Drumlessen

Naast onze op maat gemaakte drumlessen, bieden wij een scala aan aanvullende mogelijkheden, zoals boeiende clinics, verrijkende workshops en deskundige begeleiding bij het vormen van bands.

Ontdek het Ritme bij Drum Instituut Friesland

Ervaar de wereld van ritme en percussie bij Drum Instituut Friesland. Ontdek de mogelijkheden die wachten en schrijf u vandaag nog in voor kwalitatieve drumlessen die passen bij uw muzikale doelen.

Voor meer informatie over onze lessen, inschrijvingen en aanvullende activiteiten, bezoek onze website.

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de drumles en kennis te maken met je docent.

Plan proefles